Slučajni seks

Taj dan sam imao veoma puno obaveza, posla sa birokracijom i kao mlad sam osjetio svu pažnju i ljubav koju ne pruza nama nasa draga država.

Bilo je pakleno vruće, sav oznajan i istresiran, dolazim do slastičarne da bi uzeo svoju dnenvnu dozu kofeina i cigareta,
i tako zakopan u masi ljudi koji su taj dan tu sjedili i masi svojih
papira i obaveza dolazi ona i sa lagnanim smješkom mi govori:

– Dobar dan, Izvolite.

Ja sam je samo pogledao i uzvratio smješkom, nisam mogao skinuti pogleda sa njenog prelijepog okruglog lica,i sjajinih zelenih očiju kao da već nešto želi od mene, znate taj osjećaj sinergije koje se desi u samo par sekundi, i kratke plave kose, znao sam da je nešto drugačije,i rekao sam da mi donese kafu, bilo kakvu pod uslovom da mi je donese (da ne čekam dugo, posto je bila velika gužva).

Veoma ubrzo sam dobio svoju kafu, plus sa i daljem ogromnim osmjehom i pažnjom, kaže da je joj velika gužva, i da nema vremena za razgovor, ali ako bih imao volje, i vremena da dođem kasnije po nju kada se joj završi smjena da bi mogli se upoznati i razgovarati.
Ja sam na to pristao i samo je odšetala i nastavila raditi svoj posao nekoliko puta bi mi se nasmjšila i namignula sto bih ja uzvratio. Kasnije tog dana kada sam sve završio svoje obaveze nestrpljivo sam je čekao ispred istog lokala gdje sam je upoznao a ona radila..
Došla i pozdravili smo se, a zatim i upoznali, zvala se Sanja..

Prošetali smo malo gradom pričali o svojim životima, a zatim svratili do kafea gdje smo pili kafu, kada se ispraznilo mjesto počela je polako da šuti, pitao sam je jel ima neki problem, reče mi:

– Nije ništa, sad uzet ću ja stvari u svoje ruke.

Počela me je lagano ljubiti, a zatim ruku spusti na moja jaja, a moj kurac već je po sistemu automatizma počeo da radi..Kratko nakon toga sam joj šapnuo da idemo dalje, jedva čekajući brzo je skočila sa stolice, i požurila..

U brzoj šetnji mi je rekla da želi da ide u obližnji park gdje ima svoje posebno mjesto, krenuo sam samo za njom, bilo mi je svejedno..Došli smo u park gdje ima spomenik, iza spomenika postoji malo veče udubljenje (kao da je ukopan), tu je samo skočila brzo skinula pantole i raširila noge,rekla je da želi seks a ne maženje, ja sam skočio uhvatio je za male sisice, al tako dobre, a zatim skinuo pantalone.

Već je bila prevlažna da sam kreno da je uhvatim za pičku da mi je klizila kroz ruke, tada sam zabio svoj kurac jako i čvrsto a on je samo uletio, počeo sam toliko jako je nabijati, a ona je rekla da voli tako samo čvrsto i jako..

U jednom trenutku sam ostao bez daha i snage, a ona kaže da se malo opustim i stanem na trenutak, izvadio sam kurac i ona je spustila nogu, zatim se okrenula i kaze:

– Dovrši…

I dalje je bila vraški vlažna počela je naglo dahtati a ja sam osjetio sokove njezine na svome kurcu, nisam stajao dok nisam svršio i ona je svršila, ili barem tako mislim, jer to je bio moj prvi seks..

Tako sasvim slučajno, nakon toga smo se mazili i ljubili kao da se ništa ne postoji, izrazio sam želju da je ližem na što je ona pristala. Uživao sam u čarima i ljepotama dobre pičke, bila je tako mekana i topla, da nije prestajala vlažiti, zatim sam opet zabio kurac na sto je ona se začudila, a očigledno pristala, ovaj sam put brže svršio nego prethodni..

Izljubili se, sredili, i odpratio je do njezinog stana..Poslije toga sam je par puta vidio, samo se pozdravili, u to vrijeme sam i dalje maštao o tom još jednom predvečerju sa njom, kroz nekoliko mjeseci čuo sam da se je udala i otišla u Češku..

A meni ostavila sjećanje na najbolji seks.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.