U kampu 2

Nastavak priče iz kampa…

Dakle nakon što je plava djevojka otišla iz šatora, došla je cura, spremili smo klopu i zezali se, kao da se ništa prije 5 min nije dogodilo.

Prošao je i ručak a cura je opet dobila volju za kupanjem, a najviše za sunčanjem. Rekao sam joj samo neka ide ja ču odmarat, ipak smo rano krenuli i vozio sam a ona je na suvozačevom sjedalu spavala pokraj mene.

Naravno naj prije se premišljala ali je na kraju otišla sama, sa bocom vode, ručnikom, i kremom za sunčanje. Ja sam sve vrijeme gledao i tražio gdje ču ugledati one prekrasne zelene oči. I dočekao sam.

Nakon što se cura spustila na plažu, plava ljepotica popela se u kamp, kao da je pratila kada će moja djevojka otići na kupanje. Dok se penjala putom, još uvijek mokra od mora, kosa joj je sezala skroz do predivne guze, širokih bokova koje su prekrivale nevjerojatno oskudne gačice, koje jedva da su sakrile pičkicu i njene usne, dok je guza u potpunosti slobodno lepršala po zraku.

Nije ni pogledala prema svom šatoru, već je došla do mene, pružila mi ruku i rekla: Bok, ja sam Lana! Nismo se stigli upoznati sused!” Od njene ljepote, i imena koje joj je savršeno pristajalo samo sam izustio svoje ime, i dodao “Kako možeš biti tako predivna, gdje si se sakrivala cijelog mog života?”

Naravno samo se nasmijala, kratko me poljubila i rekla ovdje smo na vidljivom mjestu, ajmo negdje drugdje.”i otišli smo u šumu bez riječi.

Kada smo se dovoljno udaljili od kampa da nas rijetka šuma zaklanja, ona je zaostala. Stao sam nakon nekoliko koraka, okrenuo se, podigao ruke i pitao što je sad? Osmjehnula se, sagnula glavu i potrčala prema meni, skočila mi u zagrljaj i obujmila me nogama oko struka, njen jezik od uzbuđenja divljao mi je po ustima. Naravno odmah nakon što se uhvatila primio sam je za presavršenu guzu od čega mi je kurac momentalno podivljao i digao se taman do njene rupice, zbog čega je popustila stisak nogu i lagano se nabila na njega iako su smetale gačice kako bi joj ušao do jaja.

Ljubili smo se tako stojeći na jednom mjestu, zatvorenih očiju dugo, dok me nije upitala dali mi je teška, naravno da nije bila teška, ako treba držao bi je tako nekoliko dana što sam joj i rekao. Nasmijala se i poljubila me.

Opustila je noge i spustio sam je na tlo, a ona se stisnula uz mene kao bršljan uz drvo i digla jednu nogu meni na rame, jaoo….. pa ona može špagu napraviti.

Pobio sam najprije nju pa njenu nogu, nevjerojatno savršeno građena djevojka u mom naručju, pa kurac mi je divljao kao nikad. Odmaknula se i rekla: “skidaj se!” Poslušao sam je i skinuo kupače hlače, a iz njih izašao je krut kao stijena kurac dug 18cm, ravan sa tamno crvenom glavom. “Kako si savršen, pa želim te jahati danima, pušiti ga, lizati i ljubiti pa da mi na kraju svršiš na sise.” Rekla je i sagnula se kako bi ga poljubila, ali nije stala samo na tome, polako i nježno primila ga je u svoja usta skroz do jaja, a guza joj je iskočila još ljepša i veča što me tako gadno napalilo, da sam mislio da će mi kurac puknuti kako je krv pulsirala u njemu.

Obrađivala ga je jezikom, polako kružnim pokretima ne davajući mu vremena da ostane bez dodira njenog jezik, mazila ga je rukama kao da u rukama ima malo mače te škakljala jaja, ljubila mi je vrh glavića pa skroz do jaja, a njih je onda pošteno pocuclala, lizala ga je od jaja prema vrhu pa se zadržala i škakljala me jezikom tik na spoju glavića i kurca, a grickala ga je cijelom dužinom, i sisala kao da želi spermu izviči prije nego svršim.

Napokon je došao red i na mene, okrenuo sam je i s leđa uhvatio za sise i mokar grudnjak. Stisnuo sam joj sise i ljubio je po vratu, grickao i lizao ramena i vrat, uhhh imala je predivno mekanu kožu, a svaki puta kada bi je nježno i pažljivo ugrizao za vrat cijelo tijelo bi joj se uvilo. Skinuo sam joj grudnjak i još je neko vrijeme tako ljubio, pa je gurnuo prema naprijed da se sagne i prime za drvo.

Najprije sam je nekoliko puta ugrizao za guzu između poljubaca, sa kurcem je nekoliko puta lupio po guzi i na kraju skinuo gačice. Pičkica malena, sa prevelikim unutarnjim usnama koje nije mogla prekriti vanjskim gledala me i molila da je izjebem. Iz uredno obrijane mačkice cijedio se sokić, pa sam prije nego je kapljica uopče krenula padat polizao sve što je bilo na usnama. ” Uhhhh” uzdahnula je ali se nije ni pomaknula. Čučnuo sam i krenuo je ljubit po guzi i grickati, lizao sam joj pičku polagano i nježno uz poljupce, svaki liza malo bi produžio prema guzi ali najprije sam jezik gurnuo koliko god sam mogao u njenu mačkicu, vrelu kao peč i isisao sav njen sokić, dok se ona uvijala i stenjala. Napokon jedan zadnji liz i produžio sam te sam je polizao i po šupčiću, zastenjala je i uvila se skoro kao slovo U.

Kada sam joj jezikom krenuo obrađivati šupak malena je podivljala, uhhh kako je vrtila guzom, pa sam desni srednji prst ugurao u njenu pičkicu iz koje je već nekoliko preslatkih kapi palo na pod.

Ustao sam i kurcem cijelom dužinom prešao preko šupka do pičke te sam ga dobro utrljao u njen sokić. Oboje smo bili toliko divlje napaljeni, da dok sam ga stavio na pola, u isti glas progovorili smo “SVRŠIT ĆU AKO JOŠ JEDNOM UĐE” Jaoo kad sam to čuo, još dva puta sam ga nježno gurnuo i ona je svršavala, a i ja isto. Oba dva spremnika ispraznio sam duboko u njoj dok mi je kurac pulsirao, a ona je vrtila guzom i stenjala glasno. “To tooo kako si divan, jaooo ja obožavam i tvoj kurac i tebe, samo želim da me po cijele dane jebeš. Toooo”

Još sam ga nabio nekoliko put i svršio još jednom a Lana je samo uzdisala i uživala u svakom pokretu. Izgukao sam ga, a iz nje je špricnula sperma, okrenula se i pušila ga, očekivala i tražila da opet svršim.

Odgovorio sam je i rekao, srećo moja ostavi desert za kraj dana sa čime se složila. Obukli smo se i krenuli prema kampu te smo se nedaleko od kampa poljubili i razdvojili tako da svako dođe sa svoje strane, dok sam ja otišao na kupanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.