U kampu

Jedno ljeto odlučio sam sa curom na nekoliko dana otići u kamp, spavati u šatoru i kupati se u moru.

Tako smo i napravili. Stigli smo mojom nabrijanom hondom u kamp i prošetali da nađemo mjesto za šator. Našli smo između dva obiteljska i ostavili stvari. Prošetao sam do auta, izvadio šator i krenuo sa postavljanjem. Kako je vani bilo jako vruče skinuo sam majicu i osjetio pogled. Lijevo od našeg šatora u obiteljskom, smještena je bila skupina djevojaka, jedna ljepša od druge, sve u badićima sjede na terasi i piju kavicu.

Jedna smeđa, predivnih punih usana i crnih očiju, vitka kao breza smješkala se od uha do uha dok su nešto komentirale, druga crna kose vezane u rep, sise kao lubenice bježe iz grudnjaka, a ona samo gleda tko nju škica. Naravno meni se dopala treća plava, duge kovrčave kose, visine oko 160cm, zeleno plavih očiju, sa smeđim rubom, osmijeh najslađi dosad viđen, koji bi se pojavio kad god bi pogledala prema meni, vitka a jedino što se isticalo bile su sise i guza, kao nacrtana je bila. A meni u glavi jbt kako da je upoznam kad je cura tu.

Postavio sam šator uz curinu pomoč i ona je otišla na kupanje, a ja sam legao u šatoor u namjeri da odmorim. Taman sam zadrijemao i nisam čuo da je netko ušao u šator i legao pored mene.

Osjetim nježan dodir na prsima i nepoznat miris parfema u zraku, otvorio sam oči, a iznad mene plavuša duge kose i najljepših očiju gleda u moje oči i smješka se. Jedino što je potiho rekla bilo je “heyy”…

Odgovorio sam joj isto to i uhvatio je oko vrata, povukao prema sebi i poljubio, a ona je ruku pomaknula na moj trhuh gdje me češkala nježno i polako skroz do ruba gača, što je mojeg malog natjeralo da postane ogroman i tvrd. Ljubili smo se tako strasno gdje je ona dominirala igrom jezika i cuclanjem usana sigurno nekoliko minuta.

Odjednom preko hlača uhvatila me za kurac, već odavno tvrd i počela ga trljati, pa malo mijesiti jaja i ljubiti me po prsima. Odmaknula je kupače hlače i iskočio je već bolan i krut kurac, u čudu je rekla “ohooo, tako znači” nisam mogao odoljeti a da joj ne kažem da je predivna, i da sam je odmah zapazio po ulasku u kamp.

Savinula se i lagano, tako nježno kao sa perom, svojim jezikom nekoliko puta prešla po mom glaviću. Mislio sam ako sad je svršim neću nikada. I nisam, suzdržao sam se a ona ga je uvukla cijeloga u vrela usta i počela vrtiti jezikom po njemu. Kurac mi je tako pulsirao što je i ona osjetila jer me u istom ritmu češkala po trbuhu, A ja sam svojom rukom gnječio njenu guzu i mazio je.

Polako sam joj uvukao ruku u ğačice koje sam skinuo na pola guze i počeo se igrati sa na pola otkrivenom mačkicom.

Unutarnje usne su joj bile veče od vanjskih pa sam ih rastezao i igrao se. Odjednom se ustala i nabila mi pičku na nos, a iz pičke joj je potekao do tada najslađi sok koji sam okusio, lizao sam je, ljubio, cuclao i gurao jezik najdublje što sam mogao. Ona je cijelo vrijeme predano lizala, ljubila i drkala moju kitu spremnu da je pošprica. Kada je izvadila kurac iz ustiju rekla je “pošpricaj me” iz kurca mi je sperma poletila skroz do njenog lica kao da je programirana točno gdje je ona htjela. Cijele sise su joj bile pošpricane, ustala se, uzela ručnik iz kuta šatora, pobrisala sise i sjela mi na kurac.

“Ovako vruč i pun sperme, uhhh kako to volim.” Rekla je. Počela je ljuljati guzu naprijed natrag, a sise su pratile njen ritam. Ja se dan dans ne sijećam kako smo se mi i kada skinuli ali bili smo skroz goli.

Uhvatio sam je oko struka, podigao se i drugom rukom gnječio sisu dok sam joj bradavice grizao i cuclao. Uhhh morao sam opet svršiti jer je guzom vrtila kao luda. I jesam tako sam joj i rekao, “Svršit ću a ti nemoj da se dižeš ili da staneš jer ovo je predobro.”

Samo se slatko nasmijala i nastavila još nekoliko munuta, ljubio sam joj i grickao sise, a ona me stiskala na njih i ljubila, odjednom počela je svršavati kao i ja s njom pa sam je još čvršče stisnu k sebi i poljubio. U trenutku kada sam sa svojim usnama dodirnuo njene, iz mene je izletio još veči mlaz sperme nego prije, a ona je počela stenjat i mumljat nešto kao “savršen si, nikad nisam svršila zajedno s momkom. Jakok kad ćemo opet?” Odgovorio sam “Kada god nam se pruži prilika.”

Ustala je sa mene i rukom pokupila spermu koja se cijedilaiz nje i stavila je u usta, sagnula se i polizala ostatke s kurca tako pažljivo i polako da sam opet izludio od napaljenosti, pa sam je uhvatio s leđa počeo grist i ljubit po ramenima. U mojim rukama se migoljila kao zmija i samo guzu trljala po mom kurcu, i gledala kada če ući u nju. Odolio sam i rekao, “cura bi mogla doći nastavit čemo navećer.”

Složila se i još jednom ga strpala u usta al sad je kleknula predamnom, mislio sam da će izsisat spermu iz mene koliko ga je cuclala.

Ustala se i rekla da se vidimo kasnije, što se i dogodilo kada je cura opet otišla na kupanje, ali ovaj puta otišli smo sa dekicom u šumu. A to je još jedna zanimljivija prića.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.